Sparetips

Sådan sparer du penge på den bedste powerbank

bedste powerbank

Skal du snart på festival, eller har du bare behov for at vide, hvordan du får fingrene i den bedste powerbank på markedet billigt? I så fald er du havnet det helt rette sted, da vi her har lavet en lille liste over tricks, der kan gøre din næste powerbank billigere. 

Hvorfor betale mere end, hvad man behøver? Det er der ingen grund til at gøre. Især ikke når du handler på nettet – for her er der altid ting at gøre for at spare penge.

Find nogle af de bedste powerbanks herunder:

bedste powerbankbedste powerbanksbedste powerbank
ANKER POWERCORE - 20.000 MAH

FIND DEN HER
GREYLIME POWER STONE – 10.400 MAH

FIND DEN HER
GREYLIME POWER TOUGH – 5.200 MAH

FIND DEN HER

1. Tilmeld dig nyhedsbrevet

Rigtig mange webshops nu til dags tilbyder at give dig en rabat, hvis du tilmelder dig deres e-mail-liste. Dette kan der ofte være gode rabatter ved at gøre. En powerbank webshop – der forhandler de bedste powerbanks på markedet overhovedet – er Powerbanken.dk.

På denne side kan du få 10 % rabat bare ved at angive din e-mail og kort tid efter kan du skære 1/10 del af prisen. Det er bare let. Besøg butikken her og få din rabat, så du kan spare gode penge allerede i dag.

2. Mængderabat

Når du handler online, skal du altid huske at se efter gode rabatter, hvis du køber mere end én af den samme varer. Skriv til dine venner om nogen skal have noget med og spar sammen. Det er hurtigt og nemt.

LÆS OGSÅ: Spar penge på din mobilabonnement

3. Gratis fragt

En anden fordel ved at købe lidt mere er, at du ofte får gratis fragt, hvis du køber over et bestemt beløb. Dette er helt klart værd at tage med – for hvorfor spilde kroner på fragt, der i realiteten ikke giver dig meget langsigtet værdi – lige som din nye powerbank gør.

4. Kontakt ejeren

Dette er ofte lidt af et long shot, men nogle gange kan det faktisk være muligt at modtage en lille rabat ved at fortælle en lille personlig historie.

For eksempel oplevede jeg selv god kundeservice engang fra en ejer af et spa. Her kontaktede jeg ejeren og fortalte, at jeg var studerende, men havde lyst til at forkæle min kæreste med en hyggelig tur, men at prisen var lidt for høj. Hertil fik jeg en god rabat på et par hundrede. Enormt venligt og meget dejligt for mig. Det samme kan ske for dig.

Det er dog vigtigt, at man ikke overbruger denne fremgangsmåde. Man skal nødigt udnytte andre folks venlighed, men i nogle situationer kan tippet være ganske belejligt for gensidig forretning.

LÆS OGSÅ: Køb sammen og spar penge

5. Her får du den billigste og bedste powerbank

Kvalitet og pris går selvfølgelig ofte hånd i hånd, men hos Powerbanken.dk får du altid kvalitet. Uanset om du køber en powerbank til 200 eller 800 kroner.

Et godt råd er også at se efter mærket Anker, da disse er blandt de bedste powerbanks overhovedet. De holder i lang tid og er generelt bare super fede. Find dem her.


Dette indlæg er blevet betalt af Powerbanken.dk, men vi mener hvert et positivt ord om denne shop. Her får du god service, og du finder uden tvivl nemt den bedste powerbank, der passer perfekt til dine behov.

Be the First to comment. Read More