Sparetips

Spar penge i januar

Selvom december måned har været hård for økonomien, så er det muligt at spare mange penge på indkøb i januar. Mange butikker skærer store beløb af salgsprisen og man kan spare op til 50% eller mere på udvalgte varer.

Man skal selvfølgelig have kapital til at kunne handle ind, men hvis man nu sørger for at spare lidt op i løbet af året, så burde det kunne lade sig gøre at have lidt penge mellem hænderne i januar. Der er mange gode tilbud i januar og det kan til tider være svært at overskue hvad der egentlig er billigt, derfor foreslår vi at man undersøger tingene hjemmefra inden man går ud og bruger løs af penge på et januar udsalg.

Der er visse områder, hvor man virkelig kan spare penge, man kan f.eks. købe sit julepynt eller sine nytårsudklædning til meget favorable priser. Legetøj til børnene når urimelige priser i december, forbrugsfesten over dem alle, vi vil jo så gerne gøre de små voksne glade i den søde juletid.
Elektroniske dimser og de dyre gadgets får oftest også et ordentlig hak i prisen når man snakker januar udsalg.

LÆS OGSÅ: Billig fotofremkaldelse online test

Nogle familier vælger simpelthen at købe de største og dyreste julegaver i januar, så der kan spares penge og man måske kan få lige nøjagtigt det man ønsker sig.

Det at man kan spare penge på januar udsalg skal helst ikke skabe et urealistisk forbrug, hvor man bare køber ting fordi det er billigt. Lav en ønskeseddel og gå kun efter de ting du mangler eller vitterligt ønsker dig.

Held og lykke med jagten på de gode tilbud!

Be the First to comment. Read More