Virksomhed

Sådan kommer du billigt i gang med eget firma

Overvejer du at starte eget firma, eller har du sågar allerede registreret det? I så fald har vi her nogle hurtige, men gode tips til hvordan du kommer godt og billigt i gang.

Køb på tilbud

Udgifter vil der altid være, men de kan heldigvis minimeres. Når du investerer i varer eller andre produkter, der skal bruges i forbindelse med dit erhverv, giver det rigtig god mening at købe dem på tilbud. Det kræver egentlig bare, at man holder en smule øje – tilbud er der nemlig nok af.

Det er ikke sikkert, at du altid finder præcis dét, som du leder efter, men der vil altid være et eller andet relevant på tilbud.

LÆS OGSÅ Sparring udvikler din virksomhed og øger lønsomheden

Alternativt kan du selv forhandle prisen ned, når du skal handle ind. Det er ofte nemt at gøre, når det drejer sig om større ordrer. Og som virksomhed er det jo ofte mere end bare nogle få ting, der skal købes ind. Erfaring med prisforhandling er noget, der gavner dig som erhvervsdrivende, så hvorfor ikke begynde tidligt?

Lej et billigt lokale

Nogle lokaler er dyre, mens andre er billige. I bund og grund finder vi prisforskellen i de faciliteter, der tilbydes, og ikke mindst størrelse og beliggenhed. Dog kan et billigt lokale være helt fint, når man starter som virksomhed.

LÆS OGSÅ: Sådan forbereder du dig til en lønforhandling

Her handler det jo mest af alt om at få tingene ordnet, og måske vil et spartansk lokale hjælpe til med at bringe det fulde fokus over på arbejdet og ikke på andre ting. Desuden: Du kan altid skifte lokale igen senere hen.

Køb småt ind

Som nævnt tidligere er der mange virksomheder, der ganske enkelt har brug for at købe stort ind. Men hvis du ønsker at komme billigt i gang med eget firma, kan du i det mindste forsøge at minimere købene, således at du ikke fylder hele lageret op på én gang.

Det viser sig ofte at være fint, når man køber det mest nødvendige i begyndelsen, og herefter anskaffer sig lidt efter lidt, i takt med at indtægten stiger.

Be the First to comment. Read More