Sparetips

Sådan kommer du billigere afsted på sommerferie

Mangler du stadig at få bestilt din ferie denne sommer? Ja, så bare rolig. For det gamle ordsprog om, at jo længere tid du venter, desto dyrere bliver ferien – passer faktisk ikke længere.

SPONSORERET INDHOLD

Der findes nemlig mange rejseselskaber, der ved at mange glemmer at få booket deres ferie og derfor er konkurrencen om at vinde din booking høj.

De er parate til at kæmpe for din bestilling, hvilket er noget, som du skal udnytte.

For det første kan du søge efter afbestillingsrejser. Dette er rejser, som pludseligt bliver ledige, da andre ikke længere skal bruge dem. Det kan du med fordel udnytte og score en bedre pris på. Det er faktisk meget nemt – du kan enten tilmelde dig en nyhedsbrevsliste eller tjekke online dagligt selv!

Det kræver bare, at du er parat til at springe på med det samme, at det gode tilbud viser sit ansigt. Er du det? Så smut ind og sid klar. Du skal være hurtig, når priserne bliver så lave, som de gør.

For det andet kan du undersøge dine muligheder for at bruge Airbnb. Denne app er genial til at finde billigere alternativer til at bo godt!

I stedet for at give over 1000 kroner for at sove et sted, så kan du via Airbnb finde overnatningsmuligheder for mindre end det halve! Det giver dig mere plads til at bruge penge på noget af al det sjove som for eksempel god mad.

Hvis du mangler lidt plads i økonomien til at komme af sted, så kan du optage et hurtigt penge lån på penge.casa. Du kan også finde en samling af forbrugslån ved at klikke på linket.

Så har du i hvert fald mulighed for at komme af sted – du kan jo bare huske de råd, som vi har angivet i artiklen her. Så kommer du faktisk rigtig billigt af sted!

Be the First to comment. Read More