Penge

Sådan gør du din opsparing mere effektiv

Vil du beskrive dig selv, som typen der ser en god mulighed og forfølger den? Typen der ikke nøjes med middelgodt, men ønsker mere? Så bør du læse med herunder, hvor du kan blive klogere på, hvordan du let kan gøre din opsparing mere effektiv.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Santanders låneteam, der i dag ønsker at udbrede kendskabet til deres store opsparingsmuligheder. Der er nemlig rigtig mange penge ekstra at tjene hvert år på din opsparing ved at få en højrentekonto.

En højere rente vil på længere sigt give dig flere penge uden risiko for tab af din formue. Dette vil dermed give dig mulighed for de nye skjorter, cykel eller et par stykker kobekød på grillen om sommeren. Lyder dette interessant? Du kan se det sort på hvidt herunder.

På bare 10 år vil du med en højrentekonto hos Santander Consumer Bank på over 1% kunne tjene langt flere penge end du måske turde håbe på – vel og mærke uden risiko.

Kan du mærke din indre Joachim Von And blive vækket til live? Som eksemplet viser vil du med 200.000 kroner stående på din bankkonto, i din nuværende bank med en lav rente på omkring de 0,2% om året få ca. 4000 kroner i profit på 10 år.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du få billigt DJ udstyr

Derimod vil du med en højrentekonto hos Santander Consumer Bank kunne tjene hele 22.000 kroner på 10 år. Dette er altså hele 18.000 kroner mere i forhold til den nuværende lave rente, som de fleste danskere stiller sig tilfredse med. Men hvorfor snyde sig selv for nemme penge, der ikke vil kræve noget arbejde fra din side af? I stedet for at du arbejder for pengene, så arbejder pengene for dig.

Du tjener 5 gange så mange penge på 10 år ved at have en højrentekonto hos Santander.

Vælg mellem tre højrentekonti

Santander tilbyder tre forskellige typer af højrentekonti.

Er du typen, der går ”all in” og vil opnå de fulde fordele, så foreslår vi, at du vælger Højrente 24 med 1,05% i rente om året. Her binder du dine penge i minimum 2 år, og det kræver, at du indsætter mindst 100.000 kroner.

Højrente Fri har ingen binding eller krav om minimumsbeløb. Her får du en rente på 0,6%, hvilket stadig er en del højere end de normale 0,2%, som de fleste banker tilbyder.

Højrente Plus tilbyder en rente på hele 0,9%, hvor du kun binder dine penge i 31 dage. Her skal du mindst indbetale 100.000 kroner, men du er slet ikke bundet i en længere periode.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer opsparingsmuligheder her.

Be the First to comment. Read More