Sparetips

Sådan gør du din næste fest billigere

Af og til holder de fleste af os et arrangement derhjemme for enten familie eller venner. Og dette kan mange gange løbe op i store beløb. Læs med her og se hvordan du kan spare på dette.

Hold det derhjemme

Det første og mest simple trin til at spare rigtig mange penge på en fest er at afholde det derhjemme. Hvorfor gå ud og bruge tid på at finde et fancy sted, hvor du kan få dine gæster hen?

Selvfølgelig er der en lang række fordele ved at holde det ude, såsom at du sparer opvasken og andre klarer de praktiske ting som at lave maden og så videre. Men når dagen er omme og regningen skal betales, så er udgifterne ofte meget høje.

LÆS OGSÅ: Billig fotofremkaldelse online test

Derfor er netop dette område et sted, hvor mange penge kan spares væk.

Køb alkoholen online

Et andet tip til at spare lidt gysser på din næste fest er ved at købe ind mere hensigtsmæssigt. Dette kan blandt andet gøres ved at shoppe tilbud, og se hvor de billigste varer kan købes.

Én af de helt store udgifter til en stor fest er naturligvis alkoholen. Vær derfor smartere med hvor du handler og køb det online.

På hjemmesiden idrinks.dk finder du billige priser på de kendte brands og kvalitetsvarer. Udnyt sådanne små tricks for at spare en hel del.

Bed gæster om at medbringe noget

Der er mange, der ikke vil bede deres gæster om at være med til at betale løjerne. Men denne logik giver ikke mening.

Hvis man er i gode venners lag, så er det vigtigste selskabet og IKKE, hvem der har betalt hvad. Derfor er der altså ingen skam i at bede andre om at tage småting med, så du ikke står med hele regningen selv.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du få billigt DJ udstyr

Det er i hvert fald en skam at droppe et arrangement, som man overvejer at holde – bare fordi man ikke har råd til at betale det hele selv.

Hellere deles om regningen og så få en dejlig aften. Både du og dine gæster vil stadig kunne have det sjovt.

 

Be the First to comment. Read More