Sparetips

Sådan får du overskud i hverdagen

Det er ikke afgørende hvor meget man tjener, for hvor meget overskud man har i den daglige økonomi. Det primære er, at holde de faste udgifter nede.

Start med ikke at købe noget på afdrag. Jeg har aldrig selv købt noget på afdrag, men jeg kan ikke forestille mig en mere flad fornemmelse, end at man køber noget, selv om man ikke har råd, og man så skal gå og betale af på det bagefter. Hvis man først sparer op til tingene, inden man køber dem, er der en forventningens glæde, og man kan nå at overveje om man virkelig har brug for den. Når man vælger at købe på afdrag, er risikoen for at lave forkerte impulskøb stor, så det ender med at varen bliver stillet til side længe inden den er betalt.

LÆS OGSÅ: Bedste powerbank – Få den billigt således

Af faste udgifter man kan se på kan nævnes mobilabonnement, medlemskab af fitnesscenter, TV pakker og abonnement på avis og diverse blade. Gennemgå alle de løbende udgifter, og overvej, om de er nødvendige, og om det er den rigtige service du betaler for.

Anvend E-Rabatten

Konceptet bag E-Rabatten er, at man logger ind på deres hjemmeside, og derigennem går til en webshop. Dermed skulle man opnå en rabat, der bliver noteret som et tilgodehavende hos E-Rabatten. Det er en form for cash-back system. Der skal spares op til på et tidspunkt at få en udbetaling.

Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at afprøve om det virker i praksis, men tilmeldingen er gratis, så man kan højest komme til at spilde lidt tid og ærgre sig over at gå glip af en rabat. Bare man aldrig lader sig påvirke til at købe noget, fordi man kan opnå en rabat, kan man ikke miste noget i forsøget på at opnå rabatterne.

Jeg kan kun opfordre til, at man prøver at lade sig registrere, og giver dem en chance. De virker regulære nok, og forsøget kan som tidligere nævnt ikke komme til at koste dig noget.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du din opsparing mere effektiv

Be the First to comment. Read More