Sparetips

Sådan får du håndværkeren billigere

Gulvfslibningpriser.com er navnet på en ny, spændende hjemmeside lanceret af iværksætteren Ronni Rebsdorf. Initiativet har gjort det lettere at finde kvalificerede gulvspecialister til konkurrencedygtige priser ved at lade lokale gulvmænd byde om kap på forbrugerens opgaver.

I Danmark er opfattelsen ofte, at indendørs renoveringsprojekter, hvor der tilknyttes en erfaren og dygtig fagmand, løber op i adskillige tusinde kroner, hvorfor mange vælger at give sig i kast med et gør-det-selv projekt.

I forsøget på at bryde denne stereotype opfattelse har iværksætteren Ronni Rebsdorf valgt at lancere hjemmesiden Gulvafslibningpriser.com, hvis primære ydelse er at skabe kontakt mellem bolig-/virksomhedsejere og gulvspecialiser for derved at servicere danske bolig- og virksomhedsejere med konkurrencedygtige priser på alle former for gulvopgaver.

Initiativtager til Gulvafslibningpriser.com Ronni Rebsdorf driver til dagligt virksomheden Rebsdorf Media, som er en medievirksomhed, der har specialiseret sig i at levere kommunikation- og marketingydelser til danske virksomheder.

Det er de mange års erfaringer med drift og branding af online virksomheder, der skal placere Gulvafslibningpriser.com i danske bolig- og virksomhedsejeres bevidsthed, samtidig med at kundeporteføljen udvides med opgaver overalt i Danmark. Der er allerede tilknyttet et stort udvalg af danske gulvspecialister, som står klar til at løse enhver opgave.

LÆS OGSÅ: Spar penge på din mobilabonnement

Innovativ og spændende portal
Som nytænkning indenfor verdenen af gulvspecialister tilbyder Gulvafslibningspriser.com en hjemmesideportal, hvor danske boligejere, samt små og mellemstore virksomheder, kan indhente tilbud på alle former for udførelse af gulvopgaver – hvad enten det er afhøvling, afslibning eller efterbehandling af gulve.

Målet er at blive den førende hjemmesideportal i Danmark, hvor bolig- og virksomhedsejere på alle niveauer kan få løst alskens gulvopgaver til konkurrencedygtige priser og med god service. Med et besøg på Gulvafslibningpriser.com kommer man hurtigt i kontakt med en af Danmarks førende gulvspecialister, der er klar med gode råd og en hjælpende hånd.

LÆS OGSÅ: Spar penge i januar

”Vi har forsøgt at skabe et koncept, der kommer danske gulvspecialister til gode og hjælper dem i jagten på at udvide deres kundeportefølje. Vi har samtidig valgt at have stor fokus på at skabe værdi for danske bolig- og virksomhedsejere, så de kan få udført deres projekter til en konkurrencedygtig pris og af en kvalificeret fagmand,” udtaler initiativtager Ronni Rebsdorf.

Endvidere lanceres hjemmesiden med et kæmpe drive, der – via god service, hurtig levering og kvalitet – skal bringe Gulvafslibningspriser.com frem til en position som en anerkendt formidler af indendørs renoveringsprojekter.

Be the First to comment. Read More