Sparetips

Sådan får du gjort huset rent billigt

hilfr rengøring i orden

At bestille privat rengøring har i lang tid været en til tider kompliceret proces, som har været præget af små eller mellemstore virksomheder med høje priser og upersonlig service. Alternativet til dette har i alt for lang tid været det utrygge marked for ’sort rengøring’, hvilket har fået mange danskere til simpelthen selv at gribe til støvsugeren og rengøringshandskerne. Men dette bliver der nu vendt om på med Hilfr.dk.

Hilfr.dk er en ny online platform for privat rengøring, som kort sagt forbinder folk der har lyst til at booke rengøring med folk der ønsker at tjene lidt ekstra ved at udbyde rengøring. Hilfr er sat i verden med en klar vision om at skabe et mere socialt ansvarligt marked for rengøring og derved udrydde ’sort rengøring’. Hilfr vil sikre bedre vilkår for dem, der udfører arbejdet end de kan finde på markedet i dag og samtidig sikre en meget attraktiv platform for dem som ønsker at booke privat rengøring.

LÆS OGSÅ Spar penge på din mobilabonnement

Smart rengøring til fair priser

Hilfr.dk er en platform som ydermere har integreret smart teknologi, som gør det nemmere end aldrig før at booke privat rengøring til ordentlige priser. Du kan booke rengøring fra 150 kr. I timen og du kan blive matchet med lige præcis den Hilfr (rengøringshjælper) som du bedst kan lide. Dette sker ved at du opretter en bruger på under 1 minut og så har du adgang til alle de Hilfrs der står klar til at hjælpe med oprydning og rengøring i dit område på præcis den dato og tidspunkt som du har specificeret.

Hilfr ønsker at gøre privat rengøring mere personlig og med fokus på god service. Derfor har vi integreret et system hvor kunder skal afgive en anmeldelse og rating til den pågældende Hilfr, baseret på rengøringen. Det betyder altså at når du skal booke rengøring så kan du læse tidligere kunders anmeldelser og ratings og på den måde danne dig et bedre overblik over vedkommende. Det betyder også at alle vores Hilfrs vil yde deres bedste både hvad angår kvaliteten af rengøringen samt servicen, da alle ønsker at få det højeste antal stjerner.

Derudover har alle Hilfrs på vores platform uploadet CPR nummer samt billede af personligt ID således at du er garanteret en god rengøring i ordentlige og sikre rammer.

LÆS OGSÅ Sådan sparer du penge på den bedste powerbank

Er man forsikret gennem Hilfr?

Ja. Du kan med ro i maven bestille privat rengøring gennem Hilfr, da vi i samarbejde med Tryg Forsikring har sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Så ind på Hilfr.dk og book dig til mere tid med venner, familie og aktiviteter og samtidig spar penge på god og lovlig rengøring til gode priser.

Be the First to comment. Read More