Sparetips

Køb sammen og spar penge

Første sparetip er på banen og vi har fokuseret lidt på gruppekøb. Så hvis du også har brug for at spare nogle penge i det nye år her, så bør du læse med i dette indlæg.

SPONSORERET

Hvis du virkelig har brug for penge lige nu og her, så kan du altid låne penge online til det, som du lige står og har brug for. Det er nemlig ikke altid, at man lige har tiden til at finde nogle at købe med – eller hvis du nu skal ud og have en ferie, så vil man selvfølgelig heller ikke lige rejse med gud og hver mand.

Derfor kan du med fordel optage et lån og få mere økonomisk råderum i hverdagen – det gør mange danskere hver dag, så det skal du slet ikke tænke over.

Hvad er gruppekøb?

Idéen bag et gruppekøb er faktisk meget simpelt, det gælder om at samle så mange mennesker som muligt til at købe det samme produkt og derved opnå en god rabat i fællesskab.

Der findes et utal af websites på nettet, der tilbyder alle mulige former for gruppekøb, og det er ikke alle der er lige gode, så sørg for at læse betingelser og det med småt igennem, inden du køber. Dette er også bare generelt et godt råd her i livet – så husk nu det.

Én af de helt store spillere på markedet for gruppekøb er Groupon, det er et af de ældste og dermed dem med mest erfaring og oftest de bedste tilbud.

En hjemmeside der prøver at samle de forskellige danske tilbud er All2day, og det virker ret godt, man læser en kort beskrivelse af produktet og en mini anmeldelse, inden man bliver ført videre i systemet.

En helt anden måde at lave gruppekøb på er via venner, kollegaer, forum, netværk, sportsforeninger osv..

Man samler en flok mennesker der er interesseret i det samme produkt og kontakter producenten direkte.

Du kan hurtigt komme i gang med at spare, hvis du bare er villig til at undersøge mulighederne for det.

Be the First to comment. Read More