Nyheder

Investeringer som alle kan komme i gang med

Vi har en tendens til at tro, at investeringer kun er noget for rige. De fleste af os ved godt, at vi kan købe aktier, men vi tror måske ikke særlig meget på, at vi kommer til at tjene særlig mange penge på det.

Alle investeringer er ikke gode, men konceptet at investere sine penge fremfor at bruge dem på forbrug er altid godt. Det lærer dig disciplinen med at tage dine opsparede penge og bruge dem på noget, som du mener, kan gøre dig endnu rigere.

Hvis du bliver ved med at bruge dine penge på denne måde, så skal du helt sikkert nok tjene penge på lang sigt.

Lån penge til investering frem for forbrug

Der er mange, som ikke kan lide, at man låner penge, men man kan ikke sige, at det er dumt at låne penge. Nogle gange kan det være nødvendigt at gøre, hvis du skal foretage en stor investering. Det kan være, at du har mulighed for at få en andel i en virksomhed med et stort pengebeløb.

 

Herunder kan der også være nogle ting, som du bliver nødt til at eje, hvis du skal starte en virksomhed eller tjene flere penge. Hvis du låner penge, bør du altid sammenligne alle lån.

Køb aktier og obligationer

Lønmodtageres foretrukne investering er aktier eller obligationer. Der er intet galt med det, men du skal nok ikke regne med, at du bliver vanvittig rig ved at investere i aktier. Men det er helt klart bedre at have sine penge i aktier end i på sin bankkonto. På sigt giver aktier en god investering, det har i hvert fald vist sig at være tilfældet de sidste 50 år.

 

Da verdensøkonomien hele tiden vokser, er der meget, som tyder på, at aktier kommer til at være en fin investering og kan give dig en solid pensionsopsparing.

Affiliate markedsføring

I dag kan du starte en virksomhed ved hjælp af din computer og internet. Det giver nogle ufattelige gode muligheder for at starte forretninger op. Her er mange begyndt at kigge mod affiliate markedsføring. Det betyder, at du reklamerer for andres produkt, og hvis de sælger noget, så får du en lead pris eller et procentdel af salget.

 

Hvis du har mange af disse sider, kan du tjene mange penge på det. Hvis du ikke ved noget om det, vil vi anbefale dig, at du kigger på Pat Flynn fra Smart Passive Income. Han har masser af information om, hvordan du kan tjene penge på affiliate markedsføring.

Køb kryptovaluta

Vi har tidligere skrevet om, hvordan du kan købe kryptovaluta som f.eks. Bitcoin. Det er svært at sige, om Bitcoin på sigt går op eller ned. De fleste inden for feltet regner med, at Bitcoin kommer til at stige massivt over de næste ti år.

 

Hvis du ønsker at investere i det, er det en god ide at fordele din investering, så selv hvis Bitcoin ikke overlever, så får du et kæmpe afkast, hvis krypto stiger massivt

Be the First to comment. Read More