Nyheder

Gode sider indenfor økonomi

I dag skal vi se lidt nærmere på gode hjemmesider, der kan hjælpe dig med at få mere styr på økonomien. Her taler vi altså om sider, der ikke hovedsageligt omhandler at tjene penge til hjemmesideejeren, men som rent faktisk ønsker at skabe værdi for de besøgende.

Der findes mange affiliate-sider og andet derude, der udelukkende er skabt med øje for profit, men disse sider lokker ofte med en masse falske ting, som du bør holde dig fra. Derfor har vi i dag skrevet dette indlæg, så du ved, hvor du skal læse dine information vedrørende økonomi, når du browser online.

Penge.dk

Den første side her på listen er penge.dk. Her kan du læse om en bred vifte af emner såsom: investering, bolig, skat, pension og mange andre gode ting.

Du får en masse god information, der virkelig giver kvalitet for dig som læser med.

Se denne artikel om kviklån.

Laan-penge-let.dk

Den næste side på vores liste er laan-penge-let.dk. På denne side kan du (som navnet indikerer) læse en masse om lån. Formålet med dette site er at skære igennem al larmen online og fokusere på, hvad du som kommende låner skal være opmærksom på.

Du får gode råd og tips helt gratis. Og der er ingen bullsh*t på dette site.

Finans.dk

Den sidste på vores liste her, er en gammel kending, som de fleste af os nok har læst fra tid til anden.

Det er naturligvis finans.dk, som leverer kvalitetsartikler om økonomi og finans. Klik dig ind her, hvis du vil opdateres på verdenen inden for økonomi.

Be the First to comment. Read More