Investering

Gode råd om investering

Vi har p.t. investeringsobjekter i udbud til professionelle investorer såvel som til private for ca. 1 mia. kr. i alt.

Eksempelvis:

  • Sale-lease-back aftale. Investering på 20 mio. kr., 12% i forrentning og 12 års uopsigelighed.
  • Investeringsejendom til 77 mio. kr. Startafkast: 9%. Lejegaranti. Vi laver gerne et fælles selskab med den rette investor.
  • Spændende investeringsejendom med kontorer m.v. i udkanten af København med betydelige optimeringsmuligheder. Atlas Capital medinvesterer gerne!
  • Investeringsejendom til 55 mio. kr. 10 års uopsigelighed, stærk lejer. Startafkast: 7,6%. Afkast af investeret kapital ca. 15%.
  • A/S-projekt: Ejendom med 9 års uopsigelig lejekontrakt med meget stærk lejer. Ejendommen er attraktivt beliggende i industriområde i Kolding tæt på afkørsel til motorvej. Afkast af investerede kapital: Over 30% før Pris pr. andel: 250.000 kr.

Dette er blot nogle få eksempler på vores igangværende sager. Ring eller skriv for nærmere information.

Atlas Capital tilbyder udvalgte investeringsmuligheder indenfor flere forskellige områder.

Atlas Capital har bevidst valgt ikke at specialisere os i ejendomme, vindmøller, værdipapirer eller andet, idet vi ønsker at fastholde en kompromisløs holdning til investeringernes kvalitet.

Vi søger kun investeringer med den rigtige balance mellem risiko og afkast, med en risiko, der er begrænset og kan valideres – og altid tilpas
omsættelige og tunge aktiver.

I markedet for investeringer er Atlas Capital kendte for at være kritiske og saglige i vores tilgang til opgaverne.

Det omdømme er vi faktisk lidt stolte af. Gennem vort arbejde for vore klienter med udsøgning af investeringsmuligheder er vi i udgangspunktet åbne for alle investeringer – hvis de opfylder vores strenge krav til afkast og til risikominimering

“Investering handler om afkast, pengestrømme og muligheden for, at de opstår”

Vores opgave som formidler af investeringerne er at analysere og forstå investeringerne. Når vi har fået en gennemgribende forståelse af, hvilke parametre, der kan påvirke investeringen i positiv eller negativ retning, beslutter vi, om vi vil arbejde videre med sagen.

Derfor vil enhver investeringsmulighed, som formidles af Altas Capital, være grundigt analyseret, og vore medarbejdere vil have en betydelig viden om investeringen.

Be the First to comment. Read More