Penge

Gode råd når du skal låne penge

Når du skal lån penge er der mange muligheder. Du stiller dig sikkert spørgsmålet hvor kan man låne penge. Og der er mange svar på det spørgsmål. Det mest oplagte svar er selvfølgelig banken. Banken giver typisk forbrugslån til en konkurrencedygtig rente.

Der er mange fordele og ulemper ved at bruge banken til at formidle ens forbrugslån. For det første kender banken dig og din økonomi og derfor kan banken hurtigt vurdere om du kan blive godkendt til et forbrugslån. Fordelen er banken kender dine tal og de kan hurtigt rådgive dig. Ulempen er at banken derved også kender alt til din økonomi og derfor kan det anbefales at du ikke bruger banken hvis du ønsker at banken ikke skal vide alt.

Flere muligheder

En anden mulighed er at bruge et af de nyere finansieringsselskaber som er skudt op. Disse selskaber formidler forbrugslån til renter der er tilsvarende bankens. Fordelen ved at få et lån på denne måde er at banken ikke kender til lånet hvis du ikke vil have de skal have kendskab til alt omkring din økonomi. Ulempen er at finansieringsselskabet ikke kender til din økonomi og derfor skal du sende en del papirer ind for at blive godkendt til et lån.

En tredje mulighed er at søge om et kvik-lån. Disse kvik-lån er hurtige og nemme at få, det er begrænset hvor mange papirer man skal udfylde. Ulempen er de tager en rente der er en smule højere end bankens og finansieringsselskabets. Men har du akut brug for penge er det en god måde at få dem på.

Be the First to comment. Read More