Penge

3 situationer hvor det kan være en god idé at låne penge

Det er helt op til dig, om du vælger at låne penge til forbrugsgoder. Men her på siden vil vi gerne promovere, at du kan tjene flere penge.

 

Derfor får du her tre situationer, hvor det kan være en god investering at låne penge. Hovedideen er, at du låner penge for at tjene penge, og det vil altid være bedre, end hvis du låner penge til forbrug. I hvert fald hvis dit formål er at blive rigere.

Investeringsafkastet er større end den årlige rente

Mange siger, at det aldrig er en god idé at låne penge, og det er på trods af, at de fleste glædeligt låner penge til at købe et hus. Generelt handler det om, at du skal finde ud af, hvor stort afkastet på din investering er.

Hvis du køber aktier, er det generelt set en god idé at gå efter nogle, som giver afkast hvert eneste år. Dette afkast skal være højere end dit lån, før du bør låne penge til det. Dette vil det sjældent være med aktier.

Mange har lånt penge for at købe kryptovaluta og alle dem, som har købt Bitcoin til 1$ er nok fint tilfredse med deres afkast. Denne type investeringer er altid på egen risiko, da der ikke er en garanti for, at den slags fortsætter med at stige i fremtiden.

Ellers ville du nok allerede have googlet lån penge nu og købt alt fra aktier til kryptovaluta. Hvis du har en god fornemmelse for noget, og det kræver en hurtig investering, så kan du vælge at låne til det, men du skal ikke låne mere, end du kan betale lånet tilbage med din almindelige løn.

Køb et hus

Mange er trætte af at betale penge hver eneste måned uden at få noget for det. Derfor vælger mange at købe deres eget hus, da de her betaler af på et lån. De fleste lån varer 30 år, og når de år er gået, ejer du en bolig.

Andre synes, at det er helt hjernedødt at købe et hus, fordi der også er udgifter forbundet med det, og det er dit problem, hvis noget ikke virker. Sørg altid for at købe et hus med nyt tag, nye rør osv. For ellers kan det ende med at koste dig mange penge på sigt.

Lån penge til din nye virksomhed

Måske har du fået mulighed for at købe en andel i en virksomhed, og du tænker, at du bliver nødt til at gøre det. Her kan det være nødvendigt at låne penge for at kunne komme i gang. Du kan altid høre nærmeste familie om det. Men mange vil hellere låne penge i banker, fordi de ikke har lyst til at belaste deres familie.

Det vil ofte være umuligt at komme i gang med at starte en ambitiøs virksomhed uden lån. Selvfølgelig kan du starte mindre virksomheder i dag, men hvis du vil starte en håndværkervirksomhed, bliver du nødt til at låne penge.

Be the First to comment. Read More