Penge

3 grunde til at vælge et factoringsselskab

Sidder du i økonomiafdelingen i en b2b virksomhed, så har du helt sikkert bøvlet med inkosseregninger og kunder der ikke betaler deres regninger til tiden. Ved at bruge et factoringsselskab slipper du for at agere vagthund, når dine kunder ikke betaler til tiden. Her er 3 gode grunde til at bruge et factoringsselskab:

SPONSORERET INDHOLD

Mindre fokus på administrative opgaver

Når du vælger at outsource din debitor og inkasso opgaver, slipper du for at bruge en masse tid på administrative opgaver, der i sidste ende ikke flytter din forretning i positive retning. Du frigiver en stor del af din tid på det administrative opgaver, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Lettere at overskue

Det bliver lettere at overskue likviditetsbudgettet i virksomheden, da factoringsselskabet jævnligt sender rapporter og oversigter over hvilke kunder de er igang med at opkræve penge fra.

Øge tryghed

Når du vælger at bruge et factoringsselskab til dine factoring opgaver, er du sikret minimum 80% af de manglende kunde indbetalinger. Når du samarbejder med et factoringsselskab, går de automatisk ind og udbetaler 80% af det manglende beløb. De resterende 20% får du udbetalt, når factoringselskabet har modtaget den manglende betaling.

Dine kunder har mere respekt for et factoringselskab i rykkeproceduren, derfor kan du også forvente en hurtig tilbagebetaling, når du bruger et factoringsselskab.

Be the First to comment. Read More